beats by dre cheap

Saudijska monarhija - najveće zlo Bliskog istoka

Kriza koju je uzrokovala Saudijska Arabija u svojim hegemonističkim tendencijama prema Kataru otkrila je niz vrlo zanimljivih pojedinosti. Naime, čitajući komentare po bosanskim portalima, osim onih koje direktno finansira Saudijska Arabija, niko od komentatora nije stao na stranu ohole monarhije Sauda, čiji su preci Židovi, već su svi upućivali oštre riječi kritike. Najviše im se zamjera podrška i finansiranje terorista ISILa, napadi na Irak, Jemen i Siriju, stotine hiljada ubijenih muslimana, zloupotreba islama. Svi komentatori se slažu i u tome da Saudi nisu nikakvi muslimani te da su sluge USA. Zajednički zaključak je bio sročen u izjavi - volimo Mekku i Medinu, sveta mjesta, ali ne volimo Saudijsku monarhiju!

Mnogi komentatori su ocijenili Arape vrlo glupim narodom koji pored plina i nafte, ogromnog bogastva, i dalje su obični robovi Amerike i pitaju se kome mogu biti braća Katar, Turska, UAE, Bahrain i Saudijska Arabija kad im je američka vojska zauzela zemlje. Ironično je da monarhija Sauda želi biti vladar susjednih država a to nije niti u svojoj zemlji te nema nikakvu samostalnost već je u potpunosti ovisna o volji USA. Još je ironičnije da i takav potčinjeni odnos mora plaćati stotinama miliona dolara kojima se USA bogati i iz tog fonda finansira Izrael.

Na kraju Saudijska Arabija će biti napadnuta od Amerike jer će Bijela kuća iznenada prestati bolovati od amnezije i za 11.septembar 2001.optužiti prave krivce. Usljedit će brzi napad na Saudijsku Arabiju i USA će tako ostvariti svoj najambiciozniji plan na Bliskom istoku - potpunu kontrolu nafte i plina. Naravno, pogrešno bi bilo kriviti proračunatu američku vladu za ovaj grandiozni uspjeh. Oni su samo bili dovoljno pametni da iskoriste urođenu egocentričnost i potpuni nedostatak inteligencije samozvane monarhije Sauda, čije zlo je prevazišlo čak i ono izraelsko. Pokazalo se da su Saudi veći neprijatelji muslimanima od samih Židova.

sihiri i zazori
http://havale.blogger.ba
08/06/2017 22:30