sihiri i zazori

Dobrodošli na moj blog. Welcome to my blog! This is blog dedicated magic and fortune telling. In joy in reading!

02.11.2018.

Kina se priprema da preuzme dominaciju nad cijelim svijetom

Kina ne prestaje da kupuje zlato po cijelom svijetu. I u sve većim količinama.

Što je takođe indikativno, ne kupuje ga samo centralna banka Kine, nego i pripadnici njene elite.

Poznati švicarski ekonomski analitičar Egon fon Grejerc sreo se sa velikom grupom finansijskih menadžera koji upravljaju novcem kineske elite, a evo šta je potom otkrio:

"Svi ulažu u zlato. Apsolutno svi. Kinezi bez zaustavljanja povećavaju svoje kupovine zlata. Oni odlično razumiju šta se u svijetu događa. Oni će zato i dalje kupovati zlato, A to će jednog lijepog dana izvršiti veliki uticaj na svjetsko tržište zlata".

Fon Grejerc je još dodao: "A kada se tržište vrijednosnih papira uruši - Kina će dominirati na tržištu zlata. Ja lično sa nestrpljenjem čekam momenat kada zapad više neće biti u stanju da cijenom zlata manipuliše posredstvom tržišta od vrijednosti i međubankarskog tržišta".

Kina je posljednjih dana dobila ogromne količine zlata sa burzi u Londonu i Njujorku.

Prvo je stiglo u Švicarsku, pa odatle u Indiju i Kinu.

U septembru je 70 odsto zlata Švicarska uvezla iz Britanije i SAD.

Vrlo je često zlato kojim se trgovalo u Londonu i Njujorku ostajalo u Londonu i Njujorku, a samo je mijenjalo banke-vlasnike fizički ostajući u Britaniji i SAD. A sada preko Švajcarske odlazi u Indiju i Kinu.

I, teško da će ga Kina i Indija ikada više vratiti nazad.

Fon Grejerc prognozira:

"Uskoro će se na tržištima zlata pojaviti ogromni deficit, a to će - kada bude na vrhuncu - izvršiti veliki pritisak na cijenu zlata. Taj dan više nije daleko".