sihiri i zazori

Dobrodošli na moj blog. Welcome to my blog! This is blog dedicated magic and fortune telling. In joy in reading!

22.11.2017.

Ljekoviti zrak iz pčelinje košnice - apikomora

Na području Unsko-sanskog kantona pročulo se za pčelarsku familiju Nuhanović koji su vlastitim sredstvima sagradili apikomoru i dali je na besplatnu upotrebi svima onima kojima je potrebna.

- Odluka da ne naplaćujemo boravak u apikomori je došla slučajno. Razmišljali smo šta se to radi po pitanju promocije pčelarastva na našim prostorima i odlučili da ovo bude naš doprinos, kažu Nuhanovići.

Osim inhaliranja ljekovitim zrakom iz košnica, Nuhanovići svim zainteresiranim posjetiteljima održe i kratko predavanje o životu i važnosti pčele za ljudski rod.

- Korisnici apiinhalacije nisu dužni ništa da plate, pa čak ni da kupe bilo koji naš proizvod. Nama je prvenstveno cilj da pomognemo osobama koje imaju respiratornih problema i da na ovaj način pokušamo probuditi želju i u drugima da zapčelare. Ujedino promovišemo pčelarstvo kao plemenitu granu poljoprivrede. Od slijedeće godine u ponudi planiramo i prenoćište unutar apikomore. Zrak iz košnice pomaže kod narednih oboljenja: astme, bronhitisa, alergije, kroničnih plućnih bolesti, oralnih infekcija, infekcija respiratornog trakta, slabog imunog sistema, glavobolje, migrene, stresa, depresije, povećava psihičku kondiciju, pomaže kod pojedinih kardio bolesti.

Sve informacije vezane za apikomoru kao i rezervaciju termina, ili narudžbu medno-biljnih preparata pčelarstva Nuhanović, možete obaviti na broj telefona: +387 62 801 351.