sihiri i zazori

Dobrodošli na moj blog. Welcome to my blog! This is blog dedicated magic and fortune telling. In joy in reading!

24.09.2016.

Provedimo referendum da se ukine republika srpska

Danas smo svjedoci još jedne komedije u produkciji Dodik@kriminal team kojom se zabavlja nezaposleni narod i kojim se na kraju krajeva žele dobiti novi poeni. U Bosni ima puno fantastičnih stvari a najbolja je takozvana Republika Srpska. Možete li zamisliti da u jednoj republici, u ovom slučaju Republici BiH, postoji još jedna republika haha. Svima nam je jasno da su mudri tvorci Daytona, bez obzira koliko nam on djelovao čudnim, pronašli lukav način da uvjere Srbe da su dobili šta su htjeli. A dobili su paranormalnu Republiku Srpsku koja je samo naziv bez ičega drugog. Republiku koja je imaginarna i čiji naziv je zavarao Srbe da su dobili svoju "državu"?! I koja ne postoji bez Bosne i Hercegovine, upravo one protiv koje Dodik i mafija dižu glas. Ali, to većina u tom dijelu Bosne nikako da shvati - ako nema BiH nema ni Srpske.

I upravo zbog nepoznavanje te porazne činjenice danas svjedočimo još jednom cirkusu. Ono što je najbolje u svemu tome jeste da si je ovim nelegalnim referendumom Dodik sebi sam napokon potpisao propast. Napokon je to govnoliko stvorenje koje je popljačkalo uzduž i poprijeko cijelu Srpsku napravio pravu stvar. A i bilo je vrijeme! Ne brinite, ovo nisu devedesete i Srbija nije u posjedu JNA i oružja, nema nikakav ni uticaj ni značaj u svijetu, to su shvatili u slučaju Kosova. Neće biti rata. Nikom to više nije u interesu. A i niko ga ne smije ni započeti jer situacija u svijetu je isuviše opasna da bi EU a i USA htjele rat na Balkanu. Ako uzmemo u obzir da bi ovaj put u ratu učestvovale Turska a i Saudijska Arabija, koje su napokon shvatile sta znači BiH za njihove interese, Srbi i Srbija ne bi imali izgleda. U Rusiju je uzalud gledati jer i 1999.god je Rusija bila nuklearna sila pa nije ništa poduzela. Ta je zemlja toliko okupirana svojim problemima da su im Srbi zadnja rupa na svirali.

Nakon ovoga cirkusa trebao bi se povesti referendum u ukidanju Republike Srpske i da je referendumom proglasimo nepostojećim entitetom i napokon završimo sa tom podjelom BiH koja je nastala genocidom i etničkim čišćenjem. To dugujemo svim nevinim žrtvama koje su četnici pobili od Bratunca, Zvornika, Foče, Srebrenice, Višegrada, Sarajeva, Prijedora i mnogih drugih mjesta. Dok se god to ne napravi neće biti ni mira a ni pravde. Dosta je tog srpskog bezobrazluka i lopovluka! Pokrenimo inicijativu a odaziv na referendum će biti 100%. Udružit će nas i ojačati. Time ćemo prekinuti i cijeli ovaj krug korupcije i kriminala koji upravo polazi iz Banja Luke i širi se do Sarajeva i Mostara. Stvarajmo jednu bolju i jaču BiH i srušimo ove torove u koje su nas stjerali!

Ne mučite se u Bosni - idite!

Zanimljivo je to kako Hrvatska nije Srbima dozvolila SAO Krajinu, Srbija nije Kosovu dopustila samostalnost ,iako su tu Albanci većina, ali bi zato Bošnjaci, iako većinski narod, trebali i Srbima i Hrvatima dozvoliti sve?! Što ne prolazi u Hrvatskoj ili Srbiji ipak bi trebalo u Bosni?! Srbi koji nisu većina u BiH dobijaju etničkim čišćenjem 49% BiH i opet danas, kao i uvijek, glume žrtve. Da, isti oni koji su počinili genocid nad Bošnjacima i etnički očistili istočnu Bosnu. Da bolje referiram - krvnici glume žrtve. Da, isti oni "veliki ratnici" koji dok su klali i palili po Bosni devedesetih i glumili nebeski narod i nazivali samog Boga Srbinom, danas su nježne tratinčice koje su svi odreda izgubili pamćenje o svojim zvjerstvima. Oni su žrtve Bošnjaka?!

Kome se ne dopada Bosna i Hercegovina ima slobodan put da se odseli u Hrvatsku, Srbiju, zapadnu Europu, Ameriku, Rusiju... Nemojte biti u zemlji koju ne volite. Ne patite se tu živeći u zemlji koju mrzite. I stalno gledati komšije koje prezire samo zato što ih niste uspjeli istrijebiti. Idite, rješite i sebe i nas te muke! Hrvatska ima puno praznih mjesta koje treba naseliti a Srbija ima Vojvodinu koju je potrebno što više demografski izmjeniti. Ima toliko praznih kuća i mjesta da je samo na vama sa odete tamo i živite sa svojima koje volite. Ponavljam - ne mučite se u mrskoj BiH već idite zbog sebe i svoje djece. Sve to pišem u najboljoj namjeri. Neka ostanu u Bosni samo oni koji je vole i osjećaju je svojom domovinom, nebitno koje su vjere. Bosna nikad nije mrzila nikog, jesu samo nju.

sihiri i zazori
<< 09/2016 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930flags.es
MOJI FAVORITI
Simple things
Bosnian Wor(l)d
It's all in your head, Elena.
U urbanoj sahari života
Tyndall effect
Zle priče
Superpenzioner
GRADAČAC I NJEGOVE ZNAMENITOSTI KROZ HISTORIJU
F.C. BARCELONA FANS ™
Arabic magic السحر العربي
BOSANSKI HOROSKOP - BOSNIAN HOROSCOPE
Mythology of Bosnia and Herzegovina
OMAR
Volim te. Ne možeš mi to oduzeti.
................Pioniri VIII-3........2010/11
........Moje liječenje ljekovitim travama i još.
Bosnian magic
Nemir skitnice
O etnogenezi Bošnjana - Bošnjaka
Kozmetički kutak
- You want me ? Come, find me.
ZA ONE KOJI RAZMIŠLJAJU
BIOENERGIJOM - AKUPUNKTUROM - RADIESTEZIJOM
Narodno liječenje i zdravlje
Te he echado de menos
NEOBUX: Ne radite za novac neka novac radi za Vas!
TRADITIONAL WITCHCRAFT
duhovna_medicina
That's life!
IVAN BAĆAK TOMISLAVGRAD
Pizdim, dakle postojiš.
Ehli Bejt (as)
Ilahije i Kaside
Želite zaraditi 500+ $ mjesečno ?
Lady GaGa - Goddess Of Love
MileyAndAshley|Sve o Miley Cyrus i Ashley Tisdale
To hold you here
- ja živim za nas . ♥
Pola moga svijeta
Crveni križ Općine Zenica
New year,new life
ViPromo
Derventa Genocide Blog
GOLI OTOK
Agencija Dostavljač
FCBarcelona | més que un club
Pogledajmo zajedno preko ograde!
Samo marioneta
KATET
Moj je zivot igra bez granica-TOSE 4EVER
više...

BROJAČ POSJETA
1468595

Powered by Blogger.ba